Deprecated: Non-static method JDocument::getDescription() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/urndog/domains/urbandog.lt/public_html/templates/gk_creativity/layouts/blocks/head.php on line 5

PUP UP

Sukūrus aiškias etiketo taisykles - atsiranda ribos tarp to kas galima, o kas ne. Siekiant balanso žmogaus ir šuns draugystėje, svarbios ir bazinės paklusnumo komandos ir aiškios elgesio normos. Be to, šuniukai jau pasiekė tą amžių, kai būtina neužsisėdėti namie ir keliauti mokytis kitų keturkojų būryje. 

Tikime, kad igametė patirtis šunų dresūros srityje, mums leido sukurti šiai dienai tobulą, tvirtą ir išskirtinį bazinės dresūros kursą. Kurso trukmė - 3 mėnesiai. Jis gana intensyvus (2 k./ sav.), tačiau patirtis sako, kad būtent tokiu tempu mokantis, rezultatai bus geresni ir užtikrinti. Jūs įgysite pakankamai tiek praktinių, tiek teorinių žinių, o nuolatinių pakartojimų dėka, šuniuko įgūdžiai taip pat jau bus gan stipriai suformuoti.

Viso kurso metu galima praleisti 4 treniruotes, kurios niekur nedings. Lankant visas treniruotes be pertraukos, kursas trunka 12 savaičių. Tačiau mūsų plane, jis užima 14 savaičių (+2 papildomos savaitės). Tad praleidus kelias treniruotes, jos bus perkeliamos į paskutines 2 papildomas savaites. 

Didžioji dalis  treniruočių vyks mūsų mokykloje adresu Popieriaus g. 15 (Verkiuose). Tačiau siekiant šunis supažindinti su darbu skirtingose vietose, prie vis didėjančių dirgiklių aplinkui, įtraukėme kelias treniruotes ir skirtingose Vilniaus miesto vietose, iš kurių bent viena vyks miesto centre. Taip pat šios treniruotės padeda ir jums suprasti, kad jeigu šuo 'moka' mokykloje ar namie, tai tikrai dar nereiškia, kad jis užtikrintai moka visur. O mes padedame jums išmokti pritaikyti metodus ir leisti/ kelti jų lygių karteles atitinkamai pagal realią situaciją.


Susipažinkite su kurso turiniu:

  • Ryšio kūrimas ir stiprinimas.
  • Kaip motyvuoti savo šunį. Motyvacijos skirtumai ir tinkamas parinkimas.
  • Motyvuotas žaidimas - galingas įrankis dresūroje ir tarpusavio ryšio stiprinime.
  • Siurbliukų galingumo mažinimas arba komanda PALIK.
  • Pasivaikščiojimas be įtampos. Kriterijus - laisvas pavadėlis. 
  • Atsipalaidavimas šalia šeimininko nedarbo metu. Kitaip tariant, bus formuojamas ON/OFF rėžimas.
  • Fokusas į šeimininką, nujautrinimas aplinkos atžvilgiu.
  • Fitnseso pagrindai taisyklingai stovėsenai formuoti bei kitom pozicijom: gulėjimui, sėdėjimui.
  • Bazinės paklusnumo komandos: sėst, gult, stot, ateik, šalia.
  • Pozicijos išlaikymas šeimininkui nutolus ir prie pašalinių dirgiklių.


Įpusėjus kursą bus laikomas žinių patikrinimo testas, o baigus - rimtas egzaminas. Po abiejų testavimų su dalyviais yra asmeniškai aptariami pratimai, treneris pakomentuoja kas buvo gerai, o kur dar reikia pasitempti, bei duoda patarimų kaip būtų galima tobulėti toliau. Po egzamino dalyviai apdovanojami mūsų draugų Sled Dogs Baltics dovanomis, bei gauna kurso baigimo pažymėjimą su atitinkamu įvertinimu.

Iki susitikimo PUP UP'e!

  • LIVE
    24 LIVE treniruotės + egzaminas