Deprecated: Non-static method JDocument::getDescription() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/urndog/domains/urbandog.lt/public_html/templates/gk_creativity/layouts/blocks/head.php on line 5

Fitnesas

Fitneso treniruotės sustiprins ne tik šuns kūną, tačiau ir ryšį su šeimininku. Čia nėra ir negali būti ne, ne taip, negerai. Atminkite, šunys fitneso pratimus visada atlieka taip gerai, kaip šiai sekundei yra pasirengęs jų kūnas. Jeigu šuo vengia atlikti užduotį, tai yra informacija, kad arba kartelė užtekta per aukštai (reikia išmokti ją nuleisti), arba jis negali atlikti pratimo dėl tam tikrų sveikatos problemų (ypač jei anksčiau tą patį pratimą įveikė be jokio vargo).

Treniruočių metu naudojamos balansinės pagalvėlės, pakylos, įvairios platformos, cavaletti lazdos ir bėgimo takelis. Skirtingos tematikos treniruotės orientuotos į raumenų masės, ištvermės didinimą, koordinacijos gerinimą ir savo kūno suvokimą erdvėje (propriocepciją).

Siekiant maksimalių rezultatų, įmanomos tik asmeninės fitneso treniruotės. Sesijos metu ar dirbti su šuniu patiems, ar patikėti trenerei, renkatės jūs.


Intensyvumas: 1-2 kartai per savaitę
Trukmė: 20-30 min.