Deprecated: Non-static method JDocument::getDescription() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/urndog/domains/urbandog.lt/public_html/templates/gk_creativity/layouts/blocks/head.php on line 5

12 savaičių kursas
noPULL

Džiaugiamės galėdami pristatyti 3 gerus mėnesius kurtą, iš visų pusių gerai apgalvotą kursą užkietėjusiems tempikamas - noPULL.
Kievienas mūsų kursas yra ilgai kuriamas, visada dedam nemažą dalį širdies į šį darbą ir į dienos šviesą išleidžiame, tik tada, kai mes tikrai pagaliau patikime, kad va dabar jau tikrai turime tai kas bus super gerai! 🤩 

Tai unikalus kursas, kuris telpa ir po grupinių, ir po asmeninių treniruočių vėliava, nes jame bus visko!
Pabandysime trumpai nupiešti jums mūsų kurso viziją ir misiją:
1️⃣ Visų užsiregistravusių dalyvių iki pirmo susitikimo prašysime atlikti lengvus namų darbus ir atsiųsti juos mums, kad mes galėtume atlikti savo namų darbus ir susipažinti su esama situacija iš anksto.
2️⃣ Tada, kviesime kiekvieną iš jūsų sutartu laiku į asmeninę sesiją (penktadienį), kur dar pratestuosime jūsų keturkojį, kad galėtume atrinkti jam tinkamus metodus, kuriuos naudosime kurso metu, bei duosime jums pirmuosius praktinius namų darbus.
3️⃣ Pirmas dvi savaites, grupinės treniruotės vyks pirmadienį ir antradienį, t.y. 2 kartrus per savaitę. Pradžia reikalinga kiek intensyvesnė. Grupės bus mažos. Turėsime 2 treneres ir kiekviena vienu metu dirbs tik su 2 šunimis (30 min.). Vieta: Ozo g.
4️⃣ Tai kursas, kurio grupinės treniruotės vyks darbo dienomis dienos metu. Tikslius laikus susiderinsime su jumis, tačiau pradedame rinktis su pirma grupele nuo 11:00 val, 11:30 val. - kita grupelė ir t.t.
5️⃣ Po pirmųjų 2 savaičių jūsų lauks asmeniniai trenerių vizitai į namus, kad galėtume įvertinti situaciją ir padėti visas išmoktas technikas pritaikyti jūsų aplinkoje. 
6️⃣ Vėliau grupelės retės ir susitiksime tik pirmadieniais.
7️⃣ Turėsime ir kelių savaičių online pertraukėles (2 sav. online - susitinkame gyvai - 2 sav. online), per kurias gausite aiškiai suformuluotas užduotis, kurias įveikus mes lauksime jūsų atsiliepimų ir įsivertinimų, kaip sekėsi ar video klausimų.
8️⃣ Ir į kurso pabaigą vėl susirenkame į gyvas treniruotes (vieta: Didlaukio g.) ir vieną treniruotę turėsime centre, kad galėtume padėti jums pritaikyti žinias ir sudėtingoje situacijoje.
9️⃣ Viso kurso metu, klausimai gyvai, online ar video formatu, kaip visada pas mus - drąsiai 😉

Liko tik vienas klausimas neatsakytas tikriausiai. Kada
Kurso pradžios data: 2023-05-12 *
*ty. gegužės 12 d. jau vyks 2️⃣ plano punktas, jums pirmuosius nd reikės atsiųsti iki 2023.05.10 imtinai. Tad registraciją į kursą stabdysime nuo 2023.05.10 00:00 val.

  • Registracijos priimamos iki 2023-05-09, 23:59
    12 savaičių kursas